10-11-12. napocska :)

2011.07.24. 21:35

Sziasztok! :)

Eppen Burgosban vagyunk, gyonyoru varos, oriasi katedralissal, (voltunk misen is) , es rengeteg glutenmentes cuccal... :) gumicukor, cider, chips... Aki azt hitte Akos ehezni fog idekint... :) Annak uzenem hogy nem minusz, hanem plussz 10 kiloval fogunk hazamenni :)

Az elmult harom napunk igen kalandos volt... eljutottunk azert arra a szintre, hogy sokszor mar nincs kedvunk gyalogolni... foleg amikor mar csak par kilometer van hatra aznap, es mar oda kene ernunk a szallasra, de meg mindig nem vagyunk ott... :)

Uldozobe vettuk Imret, akit mar jo par nappal ezelott nem lattunk, es tegnap ra is talaltunk San Juan de Ortegaban :)

Elotte valo nap Santo Domingobol tartottunk belorado fele, eleg faraszto volt az ut, de egeszen idoben 2 ora fele mar a szallason voltunk. Idokozben meg meg alltunk, allunk.. :) iszunk egy kolat... milyen egeszsegtelenek vagyunk.. :) vagy eszunk jegkremet.. :) egy csomo glutenmentes jegkremet is lehet kapni, szoval jol eltelik egy egy nap.. :)

Egyebkent a legtobb dolog, foleg a szupermercadokban... itt igy hivjak a szupermarketet olcsobb mint otthon.. Akos taskajaban mindig van vagy fel kg kesudio :) De egyeb finomsagok is felfedezhetoek mint barack, csoki, majonez :D

A tegnap elotti szallason megismerkedtunk 5 olasz szeminaristaval... Istvan atya... mar ertjuk miert vonz annyira az az orszag.. :) mellettuk egy pillanatig nem lehetett nyugodtan lenni :) Allandoan beszeltek, magyaraztak, olyan finomakat foztek... :) Fozes kozben osszebaratkoztunk veluk, de mondtak hogy ok 40 kmereket mennek egy nap, de ma megis osszefutottunk veluk Burgosban, pontosabban mellettunk alszanak :) Nagyon jofejek :)

A tegnapi napunk Beloradobol San Juan de Ortegaba eleg monoton volt... sok kis falu szakitotta csak meg, meg egy egy kaptato, aztan vagy 2.5 oran keresztul mentunk egy erdos reszen( meg maci labnyomot is lattunk... Akos azt mondta.. en elhittem... kutya volt igazabol... :) )

neha azon gondolkodunk, milyen nehez lehet annak, aki egyedul csinalja... A sok monotonitas.. nincs kihez szolni... Ezert orul Imre mindig amikor meglat minket? :)

Mi mar minden temat korbejartunk, elenekeltuk az osszes letezo dalt amit ismerunk ( a karacsonyiakat is.. :), notakat, nepdalokat... persze meneteles kozben erdekesen jon ki neha egy egy hang, de akkor meg vicesebb :)

tegnap ejszaka nagyon nagyon hideg volt a szallason ( meg Akos is fazott... :) ) de csak azert mert leesett rola a pled... en macko, halozsak, 2 pleddel aludtam.. :)

A mai napunk Burgosba hosszunak tunt, es kaoszkent vegzodott... nem volt jel, se Burgosba vezetoen , sem a varosban, lemerult a telefonom amin a GPS volt, es a terkepen a konyvben meg nem ertunk oda arra a reszre ami szerepelt benne... ezert amit eredetileg kineztunk szallas, arrol le kellett hogy mondjunk, es a nyilak ( amit nagy nehezen talaltunk) alapjan ertunk el egy szallashoz.. :) itt nincs konyha, ezert cidert es gumicokrot vacsoraztunk.. :)

Voltunk misen az oriasi Burgosi katedralisban, es mikozben sprinteltunk misere, ( egy oraval korabban harangoztak a misere hivva) itt az ajto elott talalkoztunk ujra Imrevel :) igy meg volt egy kis idonk setaltunk egyet, meg volt egy ilyen nagy kapu alagut szeruseg es egy egyuttes- egy hegedus, nagybogo, tangoharmonika meg egy enekes lany.... dobtunk nekik egy kis penzt, mert Akos aterezte a helyzetuket :) Aztan kiderult, miutan Carpathien volt a nevuk, hogy Ukrajnabol jottek :)

Az olaszok mar nagyon kiabaljak, hogy Buenas Noches, ugyhogy be is fejezzuk kis beszamolonkat :)

Holnap nehez napunk lesz.. 31 km... gondoljatok rank.. :)

Mi is sokat gondolunk ratok... KLIKK... tok furi hogy mar vege is van a tabornak es mi nem lehettunk ott.... kicsit faj a szivunk...

Na puszi nektek!!

A bejegyzés trackback címe:

https://akosencsicamino.blog.hu/api/trackback/id/tr633094641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

susatuci 2011.07.28. 20:46:38

Sziasztok Kedveskéim!
"Ákika"remélem nem csábított el Spanyolország, a sok "eszem iszom",majd mi is próbálunk egy kicsit fejlődni mire hazajössz,akkor lesz ám csak terülj-terülj asztalkám!
Mincsi! Jó fejek az olaszok,"tudjuk",a 25km-es táv bizony nekik 40,nekünk 18,de ugyanoda jutunk, bocsi helyesebben juttok,
ez nem matek, szerencséjükre:)!25=40=18
A "mackót" amiben aludtál Ákos lőtte neked,csak azért,hogy ne fázzál,igaz!
Mincsi,ha láttok egy 10centis lábnyomot,nehogy elhidd,hogy a "jetié"!!!
Na jó most már félre a tréfával,úgy irigyellek benneteket, olyan ügyesek vagytok!Ha ilyen könnyedén veszitek az nagyon szuper,ha pedig veszett nehéz,ezt jól titkoljátok!Puszi:Istenke vigyázza lépteitek!tuci
(Utána nézek azért a biztonság kedvéért,hogy milyen ragadozók vannak arrafelé:)!!!)
süti beállítások módosítása