Paris, We love you

2011.07.12. 17:07

heloo hello mindenkinek!

tegnap fel 4 kor indult a gepunk ferihegyrol, fantasztikus volt - mondja Aki. O most repult eloszor, ezert a 2 oras utat vegig fenykepezte... jah, es kamerazta. egyebkent itt van mellettem szoval meg szoba allunk egymassal.. :)

Parizsba annyira kiraly szallasunk volt, kar hogy kb 4 orat toltottunk ott... :) egy kisebb bevezeto tura volt megtalalni a szallast, majd pedig eljutni az Eiffel toronyhoz meg vissza, foleg hogy ,ajdnem lekestuk az utolso metrot.. mert Akos 827 kepet akart csinalni 23 fele fenybeallitassal :) en addig megismerkedtem egy hongkongi lannyal, aki 1 perc alatt olyan kiraly kepet csinalt a hiperszuper gigajo gepevel, hogy meg Akosnak is tatva maradt a szaja... nem aludtunk tul sokat, mert 7kor indult a vonatunk igy 5kor kellett kelni.

Utunkat TGV- vel folytattuk, nekem csalodas volt ( atvettem az irogatast- Akos ), mert azt- hittem hogy sokkal gyorsabb lesz, azaz a hiperursebesseg helyett csak fenysebesseggel ment :)

Bayonnban volt 2 orank, rogton el kellett menni fulbevalot venni, encsikenek nehogy beforrjon a fule, mert elfelejtett magaval fulbevalot hozni. Volt egy ovaros resz ami nagyon szep volt, lattunk halakat is : domolykokat. egy hidon ebedeltunk fincsi puffassztott rizset kolbasszal, amit persze otthonrol hoztunk, ez jutott nekem, encsinek meg fincsi bagett.

most itt vqgyunk S.j.p.d.p-ba atvettuk a zarandokutlevelet es a kagylot, amit a hatizsakunkra kotottunk. a szallasunk franko, indulunk vasarolni.

Gondoljatok rank, varjuk az imaszandekaitokat a kiralyencsi@gmail.com-ra.

Nehez napunk lesz, itt egyebkent tok rossz ido van, es meg az eso is szital, szoval ti is imazhattok ertunk :)

puszi mindenkinek

à&e

A bejegyzés trackback címe:

https://akosencsicamino.blog.hu/api/trackback/id/tr223061018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

-blans- 2011.07.13. 17:21:30

Juhú, enyém az első komment!
Na a könnyebb részén akkor már túl vagytok, most jön az izgalmasabb. Nagyon nagyon sok kitartást hozzá! Élvezzétek ki az első napokat, amikor még se láb se váll nem fáj, Ákos fotómániájának meg inkább örülj, amíg a géppel vacakol, addig is lehet pihenni.
Lépcsőn mentetek fel a toronyba? Mert akkor a bemelegítés is megvolt :)
Egy pár napra cserélhetnénk időjárást, bár ti nem biztos, hogy örülnétek neki. Itthon még mindig döglesztő a meleg, főleg újdonsült kis lakáskánkban, aminek mostantól a beceneve szauna :)
Na érezzétek jól magatokat, sokat gondolunk ám rátok!

berry98 2011.07.13. 17:24:51

Gondolunk rátok, megy az ima! :)
A. Betti (:

zoly999 2011.07.13. 21:55:03

Hali! Nagyon ügyesek vagytok, vigyázzatok magatokra!:D Ákos vittél elég memóriakártyát???:D:D:D
süti beállítások módosítása