5.-6. nap

2011.07.18. 19:56

Sziasztok :)

puszi mindenkinek.. nagyon hianyoztok... :) ezt muszaj volt elmondanom.. :)

tegnap reggel epp hogy elindultunk ujra elkezdett fajni a terdem, ami meg ma sem mult el, ezert sokkal lassabban tudtunk haladni. De Akos nagyon megerto, es elvezi, hogy addig nyugodtan fenykepezhet :)

Tegnap Puente la Reinabol mentunk Estella-ba. 20 km, 6 orat irt a konyv mi pont ennyi ido alatt tudtuk teljesiteni, ugyhogy valami nem stimmel :) bar nem tartottunk olyan sok pihenot, picit esett az eso, meg eleg kellemes ido volt, nem volt meleg, ezert mar delutan 1 re odaertunk a szallasunkra, ami egy plebania volt, ahol nem is kellett fizetni, csak adomanyt adni, ha akartal... ehhez kepest ez volt eddig a legjobb szallasunk.. :) Mindennel ellattak minket :) volt kozos vacsora, bar mi ugye foztunk kulon, de terulj terulj asztalkamhoz azert odaultunk a tobbiekhez.. :) volt bor, dinnye, joghurt, salata, teszta.. amit csak akartal :) Ezen a szallason volt Imre is, akivel elozo este Puente la reinaban talakoztunk, es kepzeljetek o is Madridba tart :) Sokat beszelgettunk vele, nagyon kedves ember es kepzeljetek :) mar diakonus :) jovore szentelik pappa :) tok joo :) aztan volt meg egy szlovakiai magyar neni ( ilyen 50 eves lehetett) o is ott volt, vele ma is tobbszor talalkoztunk utkozbe.

Voltunk tegnap este misen a szomszedos templomban. Nem fogjatok elhinni... :) majd a videok az otthoni beszamolon arulkodnak... a lenyeg.. spanyol mentalitas... a pap kesik, a ministransok rohannak be, a pap enekel mint az allatt, olyan gyorsan mozgott es beszelt, a ministransok rosszalkodtak a szentelybe, veszekedtek azon ki fogja a konyvet.. egyszerre 6 gyerek csengetett az atvaltoztatas reszeinel... :) nagyon elveztuk :) olyan elo volt az egesz :) Imre ott ult mellettem vegig rohogtuk az egeszet.. ezek aztan tudnak valamit :) Szentbeszeddel egyutt.. vasarnapi mise... jo.. .spanyolul volt, de szerintunk nem hagyott ki semmilyen reszt... 20 perc volt :D :D

Ma mar nem ment annyira a meneteles, 3/4 7 kor indultunk, de a mai napunk volt az eddigi legnehezebb . 30 km ( a konyv szerint ;) ) es nagyon meleg... fajt a terdem, vizholyag a masik labamon... nehez volt... de ideertunk.. kicsit megpirultunk, es nehez volt mindkettonkenk de itt vagyunk :) Torres del rioban...

Akos lehet, hogy allergias a naptejre, mert tiszta kiutes szegeny... meg csipes... lehet bolha, es lehet igazad volt Icu? :) Bar szerencsere hozzam nem ert el a bolha... de nem is biztos, hogy az... :)

Vacsiztunk egy finomat, persze alap hozzavalokbol, mivel kicsi boltban nem volt kb semmi, es Akos megkerdezte, hogy mennyibe kerult az udito,( How much? ) es a bacsi odanyomott a kezebe egy sajtot :) hust kert, nem latott sehol, es mar sehogy nem, ertette szegeny bacsi, akos elkezdte utanozni a csirket, meg hangokat is adott ki, erre a bacsi tojast adott neki... :)

holnap Logronoba megyunk, az egy nagyobb varoska, igyekszunk kora delutan odaerni, hogy lassunk par dolgot :)

irjatok ti is, olyan jo volt olvasni a kommentjeiteket elso napokban!! 

meseljetek mizujs otthon :)

pusziii a,e 

A bejegyzés trackback címe:

https://akosencsicamino.blog.hu/api/trackback/id/tr93077949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bodicu 2011.07.20. 18:41:56

Sziasztok Gyerekek!
Második próbálkozásom a hozzászóláshoz, az előző elveszett az éterben, de nem adom fel.
Nagy izgalommal vártuk az első bejelentkezéseteket az útról, és nagyon örültem, hogy a fáradtság ellenére lelkes volt az írásotok, engem megnyugtatott és örömmel töltött el. Gondolunk rátok és imádkozunk értetek, hogy legyen erőtök, kitartásotok és minden napot éljetek meg a maga teljességében, figyeljetek a fontos dolgokra amik előttetek vannak.
Lélekben veletek vagyunk. Puszi Anya

susatuci 2011.07.20. 18:41:56

Szia Mincsi&Áki!
Ügyesek vagytok!
Kitartás!
pusssszzz:tuci

Mankoscsirke 2011.07.20. 18:41:57

Sziaa Enikőő! Most biztos nem tudod ki vagyok. Na jó, lehet, hogy tudod. Én vagyok az, aki 2 húgával 2 óra múlva indul Isztambulba. Igeeen! Kata:D Na szóval. Jó látni, hogy jól vagytok, folyamatosan követjük az eseményeket a Mártával!:D Szóval. Legyetek jók, meg vigyázzatok magatokra. Meg egymásra is. Most megyek és iszom egy kis muskátlit. Csak vicceltem. Nincs is muskátlim:( :D Na puszii, sziasztok, K.

-blans- 2011.07.21. 05:36:44

Képzeljétek, ma tornádó volt Kecsón. Egyszer csak elsötétült az ég, és úgy elkezdett zuhogni, hogy csak na! Nagyon erős szél lehetett, mikor délután átbicajoztam anyuékhoz, a kerékpárút tele volt leszakadt ágakkal. Kidőlt fákat, sőt kidőlt villanyoszlopot is láttam. Gáboréknál (a Heliporton) 3 órás áramszünet volt. Ezt csak azért írtam, hogy itthonról is legyen egy kis újság.
Pusz

Sün_1 2011.07.21. 05:37:26

Sziasztok Világlátók!

Hogy ityeg? Remélem jók vagytok. Ákos ugye a nősténykéd is rendben van? Ennyiből már valószínűleg tudjátok ki is ír valójában. Mi a nyúl tartó asztalt tervezzük, mert lassan el fogjuk hozni a szőrmókot a lakáshoz. Hogy bírjátok az utat? Milyen érzés egyedül világot látni, mindenféle kötöttség nélkül? Mi nálunk ma óriási vihar volt, ami fákat csavart ki, és a munkahelyen például dél és három között nem volt áram. Na most szólt a Csibe, hogy fürödni akar. Legyetek jól, és kitartást kívánunk a "NAGY ÚT"-hoz.

Gábor és Blanka

susatuci 2011.07.21. 21:15:44

Szia Mincsi&Áki!
Ezt találtam, amikor a kilométereiteket szerettem volna összeszámolni!...
A kagyló egyben a keresztény ember szimbóluma is lehet. A kagyló ugyanis kinyílik az életéhez szükséges táplálék miatt, s a bekerülő homokszemeket igazgyönggyé alakítja. Ugyanígy a keresztény ember sem zárkózhat be önmagába azért, hogy elkerülje életében a rosszat, a fájdalmat. Talán éppen emiatt van XVI. Benedek pápának a címerében kiemelt helyen a kagyló. A Gondviselő Isten megadja az erőt, hogy a mások felé való megnyílás során kapott sebek, fájdalmak igazgyönggyé alakuljanak. Az élet maga is olyan, mint egy zarándoklat, folyamatos úton levés, Isten pedig irányjelzőket helyez el az élet ösvénye szélén, amik segítséget adnak a helyes irány követéséhez, csak észre kell venni őket.

berry98 2011.07.24. 21:14:54

Sziasztok! :)

Tényleg elég nagy vihar volt, én Kiskunfélegyházán voltam, de mamám előtt is letört egy óriási ág egy akácfáról, és a fél utat beterítette. :S Anyu mesélte, hogy itt mellettünk a parkban kidőlt két fa, és 5 kocsit összetört... Ami nagy csoda, hogy az egyik néni a folyosónkról mindig oda parkol,de most az egyszer úgy döntött, mégse. Jó döntés volt. Ha oda parkol, akkor kb. vége a kocsijának... Én most sütöttem életemben először EGYEDÜL sütit, egész jól sikerült, holnap viszem az Annabálra. :) Nagyon jó olvasni a blogotokat! :) Írjatok mindig jó sokat! :) Elolvassuk! :) Legalábbis én! :) Ne aggódj Ákos! Vasárnap a Szentcsaládban mise után bementünk az irodába egy páran (azthiszem Gábor, Tibi, Barna Zsófi, Evelin, én, és néha asszem Istvána is benézett), és elkezdtük olvasni az Ági és a Ti blogotokat! :) További jóó túrázást nektek!! :) Betti (:
süti beállítások módosítása