Az elso ket nap... :)

2011.07.14. 18:07

 na haliho, ujra jelentkezunk, fizetos a net, ugyhogy probalok gyorsan irni, a hibakert elore is elnezest kerek. :)

Elso nap elindultunk Saint Jean Pied de portbol, de reggel 5 helyett ;)... csak fel 8 kor mivel nagyon esett az eso, ezert reggel ugy dontottunk nem a hegyi uton megyunk ami igaz hogy szebb, de nehezebb es ilyenkor nagy kod is van, hanem a konnyebben. Akosnak kicsit csalodas volt, dehat sikerult meggyoznom, hogy nem akarunk ugy jarni mint Emilio Estevez a filmben ezert menjunk a konnyebb uton...

Gyanusan emelkedett az ut, folyamatosan kaptatokon mentunk, pedig elvileg ugye az volt a konnyebb... Es miutan folyamatosan esett az eso, es eleg hideg volt megalltunk egy fogadoban hogy igyunk vmi meleget. Ott egy mexicoi srac megmutatta nekunk hol is tartunk most a mai nap hanyadaban, es bizony szembesulnunk kellett vele, hogy megiscsak a hegyi uton vagyunk... Na innentol nem volt piskota. Esett az eso... na jo inkabb szakadt, fujt a szel csurom vizesek voltunk, a ciponk csicsogott a viztol es 11 fokban csurom vizesen nyomtuk le a hatra levo majdnem 20 kmert... Anyukaink ne izgujatok nem lettunk betegek, bar az izmainknak ketseg kivul nem tett jot a hideg, vegul fel5kor megerkeztunk a szallasra, es olyan finom zacskos levest ettunk rizzsel hogy csak na :) Akos egy igazi szakacs, meg a nem finomnak tuno kombinaciok is finomak ha o csinalja... vagy lehet csak nagyon ehes vagyok?? :)

Este voltunk zsolozsmaval egybekotott liturgikus szertartason ahol gyonyoru zarandok aldast kaptunk... Istan atyaert ajanlottuk fel az elso napot... bizony bizony megszenvedtunk erte... :)

A szallas egesz jo volt, tudtunk mosni, szaritani volt mindenfele kajaautomata, kenyelmes agyak, bar olyan 100an aludhattunk ilyen lapokkal negyesevel elvalasztva, es bizony olyan hangverseny tanui lehettunk horkolasban tegnap este, hogy Akossal csak nevettunk vagy 10 percig... :)

reggel nem akartunk koran kelni, es kevesebbet is akartunk menni, igy Zubirit valasztottuk alvasunk helyeul, ami 21 km-re volt tegnapi szallasunkrol... bar ez neha megkerdojelezodott bennunk, miutan egyszer kivolt irva hogy Zubiri 12km, es meg 2 oraig sem csokkent ez a tav... :) ugyhogy nem tudjuk pontosan mennyit mentunk ma :)

megalltunk szalmaboglyaknal enni egy kicsit, en meg szerencsesen egy akkora tehen kakibaleptem.. aztan Akos is... :)

Elegge fajt a labunk reggel, meg a vallunk a taskatol, de nem gondoltuk hogy lehet rosszabb. Mikor megerkeztunk ide szornyen fajt mindenunk. Aludutnk egy oracskat, mivel nem volt nyitva a bolt( szieszta ido... - ezek a spanyolok tudnak valamit.... :) )

Nemreg voltunk a boltban vettunk pipihusit, meg talaltunk gluten nelkuli kolbaszt, mivel az otthoni elfogyott... a mai menu pipihusi fottkrumplival szinten Akos specialitas... :) mar nagyon ehes vagyok. 

Holnap Pamplona is beleesik az utunkba, meg nem dontottuk el ott allunk e meg, vagy a 4 km-re kesobbi allomason Cizur Menoron. Kene venni vmi glutenmentes szenhidratot, mert elfogyott a puffasztott rizs...

imaszandekokat meg mindig varunk van meg par szabad nap ;) es ahogy olvashatjatok felajanlani valo is lesz boven... :)

nagyon puszilunk titeket!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://akosencsicamino.blog.hu/api/trackback/id/tr913067749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bodicu 2011.07.16. 17:22:42

Életjelet ennyire még nem vártam,mint a tieteket az első nap után. Hála az Úrnak hogy megvagytok!
Mert: "Nem engedi, hogy lábad inogjon, nem szunnyad el a te őriződ" Zsolt.121.3
Puszi:Anya

theJudpa 2011.07.20. 18:41:55

Juuujj..olyan jó olvasni Titeket!mindig csekkolom,van-e valami új iromány.És köszi,hogy megosztjátok velünk ezeket az élményeiteket!Ahogy olvastam azt a 11fokot,és esőt,és csuromvizes ruhákat..rá kellett jönnöm,mennyire szeretem a kánikulát!!de kitartást Nektek és hajráhajráhajrááááá!!Gondolunk Rátok és imádkozunk Értetek!!Az Úr áldjon Titeket és utatokat!!
PUSZIK!!!!!
süti beállítások módosítása